Magerotte - Les produits de la ferme
Onze online winkel :

Uw mandje is leeg
Kijk in onze winkel
Ferme Magerotte
Le Porc des Prairies d'Ardenne

Rue de Lahaut, 11 - B-6950 Nassogne
T : +32(0)84 21 06 29 - F : +32(0)84 22 14 29
Ons gedeponeerd handelsmerk :
   

 Magerotte Farm & Lodge

In dit prachtige, charmante vakantiehuis op de boerderij kunt U verblijven met 4 personen. Het werd gebouwd op de plaats waar vroeger de hooischuur stond en is op een harmonieuze manier geïntegreerd in onze boerderij.

Deze karaktervolle gîte is verfijnd en elegant ingericht.

Vanuit de leefruimte kijkt U uit op de vallei, waar langs de rand van het bos onze beroemde varkens « porcs des prairies d’Ardenne » en onze Black Angus-runderen grazen.

Op ons domein hechten we veel belang aan de bescherming van het ecosysteem. Wanneer u door het raam van uw gîte naar buiten kijkt, zult U dan ook verschillende dieren kunnen observeren. De gracieuze libellen, bij voorbeeld, vertoeven graag in de buurt van het water, en wat verderop in de weilanden hoort U de herten burlen. Maar ook wilde eenden, reigers, dassen, vossen en kraanvogels laten zich hier bewonderen, en als U geluk hebt, ziet U misschien zelfs een zwarte ooievaar !

Op deze idyllische plek wordt alles in het werk gesteld om de vakantiegangers van een optimaal comfort te laten genieten. U kunt gebruik maken van de verschillende diensten en exclusieve all-in voordelen. Zo beleeft U gegarandeerd een onvergetelijk weekend.

Met ons oog voor detail streven wij ernaar U steeds het allerbeste aan te bieden. In de « Magerotte Lodge » op onze bijzondere boerderij kunt U dan ook ten volle genieten.

www.magerotte-lodge.beFR - NL - EN        ©Copyright 2020 - Magerotte Entreprises sa - Veefokkerij - Beenhouwerij - Charcuterie - Vleeswaren - Gecreërd door Wikiwi.be