Magerotte - Les produits de la ferme
Onze online winkel :

Uw mandje is leeg
Kijk in onze winkel
Ferme Magerotte
Le Porc des Prairies d'Ardenne

Rue de Lahaut, 11 - B-6950 Nassogne
T : +32(0)84 21 06 29 - F : +32(0)84 22 14 29
Ons gedeponeerd handelsmerk :
   

 Vleeswaren

De Ardennen beschikken over buitengewone weersomstandigheden, die het natuurlijk drogen van vlees bevorderen.

De hoogvlakte van Nassogne is de trotse bewaker van de Ardeense vleeswarentraditie door zijn kwaliteit en diversiteit. Het Huis Magerotte is de onbetwistbare weerspiegeling van deze cultuur.


De vleeswaren, bereid door het Huis Magerotte, zijn licht gezouten met droog zout en met kennis van zaken afgekruid met een mengeling van kruiden en specerijen, waarvan de dosering en de samenstelling al drie generaties van vader op zoon doorgegeven wordt.De stukken eerste kwaliteitsvlees van de “ porcs des prairies d'Ardenne » drogen op natuurlijk wijze aan de lucht. De droogtijd van meerdere maanden doet de authentieke aroma’s en smaken ontwikkelen, die zo op prijs gesteld worden door de liefhebbers van natuurlijke producten.


Het verblijf in onze rookkamers, waar zaagsel van beukenhout langzaam verbrand wordt, verleent aan onze producten een fijn aroma, de finishing touch van een lang werk van constante aandacht, aanhoudend toezicht en controle van het rijpingsproces.

FR - NL - EN        ©Copyright 2024 - Magerotte Entreprises sa - Veefokkerij - Beenhouwerij - Charcuterie - Vleeswaren - Gecreërd door Wikiwi.be